معرفی سینماهای اهواز؛ آدرس + ساعات نمایش
استان خوزستان در قسمت جنوب شرقی کشورمان قرار دارد و شهر اهواز مرکز آن است. اهواز یکی از بهترین و جذابترین شهرهای کشورمان محسوب میشود. سالانه گردشگران زیادی به این شهر توریستی سفر میکنند.
عواملی مثل جاذبههای طبیعی، تاریخی و مردم خونگرم اهواز منجر شده است تا سفر به این شهر بسیار خاطرهانگیز و بهیادماندنی باشد. این شهر موقعیت جغرافیایی بسیار خوبی دارد. شهر اهواز نفتخیز است. بههمین علت نقش مهمی در اقتصاد کشور ما ایفا میکند و همواره مورد توجه بیگانگان بوده است.
کارون پرآبترین رود کشورمان است و شهر اهواز را به دو نیمه شرقی و غربی تقسیم میکند. روی این رود پلهای زیادی بنا شده است تا برخی افراد اهواز را شهر پلها بنامند.
مردم این شهر فرهنگ غنی دارند و همواره به کتابخوانی، تماشای فیلم و هر آنچه که در راستای افزایش اطلاعات و آگاهی موثر است، ارزش قائل میشوند.
در اهواز تعدادی سینما بنا شده است. بنابراین زمان سفر به این شهر یا اگر یکی از ساکنان آن هستید، میتوانید جذابترین فیلمهای در حال اکران ایران را در یکی از سینماهای معروف اهواز مشاهده کنید.
در ادامه مطلب آنها را معرفی خواهیم کرد. پس تا انتها همراه ما باشید.
لیست سینماهای اهواز
برخی از مسافران ترجیح میدهند تا زمان کوتاهی را به بازدید از بناهای تاریخی اختصاص دهند و در عوض از امکانات تفریحی آن محل بهره ببرند. یکی از سرگرمکنندهترین و جذابترین کارها این است که همراه خانواده یا دوستانتان به یکی از سینماهای معروف هواز بروید.
در ادامه میتوانید با لیستی از سینماهای این شهر نفتخیز آشنا شوید.
سینما ساحل اهواز
ساحل قدیمیترین سینمای شهر اهواز بهشمار میرود. تاریخ تاسیس این مکان به سال 1318 بازمیگردد. در زمانهای گذشته این سینما شامل دو سالن تابستانی و زمستانی میشد و در مجموع ظرفیت آن برابر با 735 نفر بود. این مکان را شخصی با نام حسامیان تاسیس کرد.
در ابتدا نام این سینما «میهن» بود. در سال 1340 این مکان تخریب و مجددا ساخته شد و در نهایت نام آن تغییر یافت. اولین فیلمی که روی پرده سینما ساحل به نمایش گذاشته شد «شکوه علفزار» نام داشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی مسئولان نام این سینما را به «صحرا» تغییر دادند و ساختمان در اختیار بنیاد مستضعفان قرار داده شد.
اما ماجرای این نامگذاریها در اینجا پایان نیافت و دوباره نام «ساحل» را در سال 1383 برای این سینما انتخاب کردند. در این سال سینما با فیلم «برگ برنده» آغاز به کار کرد. از آن زمان تا کنون این سینما به بخش خصوصی واگذار شده است.
مساحت این مکان به حدود 1300 مترمربع میرسد. این بنا در دو طبقه با ظرفیت 370 نفر طراحی شده است.
سانس اکران فیلمها در این سینما به شرح زیر است:
- 11 تا 13
- 14 تا 16
- 16 تا 18
- 18 تا 20
- 20 تا 22
- 22 تا 24
سینما هلال اهواز
این مکان را جمعیت هلال احمر در سال 1371 تاسیس کرد. بعدها در سال 1386 این سینما مورد بازسازی قرار گرفت. این سینما شامل یک سالن و بالکن است و ظرفیت آن بهحدود 650 نفر میرسد. از زمانهای گذشته تا به امروز از سالن این مکان برای تئاتر، کنسرت و نمایش فیلم استفاده میشود.
هلال جزو سینماهای دولتی اهواز بهشمار میرود. از همان سالهای اول تاسیس در این مجموعه فیلمهایی که مورد پسند خانوادهها بودند پخش میشد. اولین فیلمی که در این سینما نمایش داده شد «کشتی آنجلیکا» نام داشت. در سالهای اول تاسیس این سینما با کمپانیهای بسیار مشهوری قرارداد داشت و فیلمهای بسیار جذاب و مهیجی را برای مراجعهکنندگان پخش میکرد.
در این سینما از سیستمهای صوتی و نورپردازی پیشرفتهای استفاده شده است تا مخاطبان بیشتر جذب برنامههای مختلف شوند. توجه داشته باشید که هلال تنها سینمای غرب اهواز محسوب میشود و فقط عصرها میتوانید برای مشاهده فیلم به آن مراجعه کنید.
سانسهای اکران فیلمها در این سینما به شرح زیر است:
- 16:30 تا 18:30
- 18:30 تا 20:30
- 20:30 تا 22:30
- 22:30 تا 00:30
سینما بهمن اهواز
مورد دیگری که میخواهیم آن را در دسته سینماهای معروف اهواز قرار دهیم، سینما بهمن است. این مکان در سال 1322 در خیابان سی متری و نبش خیابان آهنگری اهواز تاسیس شد. موسسان این سینما افرادی با نامهای رحیم حسامیان و جهانگیر روان بودند.
در این دوران این ساختمان تنها 6 سال بهعنوان سینما مورد استفاده قرار گرفت. پس از این مدت این مکان تبدیل به حجره تجاری سرای دهکده شد و سپس بهعنوان قصابخانه ارتش مورد استفاده قرار گرفت. این اتفاقات در طول 10 سال رخ دادند.
در سال 1347 این سینما با نام شهر فرنگ و گنجایش 700 نفر مجددا آغاز به کار کرد.
پس از پیروزی انقلاب مسئولان نام این سینما را به «فلسطین» تغییر دادند. در سال 1389 این ساختمان مورد بازسازی قرار گرفت و مجددا نام آن «بهمن» گذاشته شد.
سانسهای اکران فیلمها در این سینما به شرح زیر است:
- 11 تا 13
- 14 تا 16
- 16 تا 18
- 18 تا 20
- 20 تا 22
سینما اکسین
اکسین یکی دیگر از سینماهای معروف اهواز است. این سینما در سال 1347 توسط شخصی به نام فهیمی پور تاسیس شد. جالب است بدانید که در زمانهای گذشته در این سینما افراد به کمک عینک سهبعدی فیلمهای بسیار جذابی تماشا میکردند.
اکسین یکی از مجهزترین سینماهای این شهر بهشمار میرود و روزانه افراد زیادی این سینما را برای مشاهده فیلم مورد علاقه خود انتخاب میکنند.
این ساختمان شامل یک سالن اصلی و بالکن است و ظرفیت آن به 600 نفر میرسد. در نزدیکی غرفه تهیه بلیط یک بوفه نیز وجود دارد که میتوانید خوراکیهای مجاز در سینما را از آن تهیه کنید.
سانس اکران فیلمها در سینما اکسین به شرح زیر است:
- 11 تا 13
- 14 تا 14
- 16 تا 18
- 18 تا 20
- 20 تا 22
سینما قدس اهواز
این سینما در سال 1330 با نام «آریا» تاسیس شد. پس از پیروز انقلاب نام آن به سینما قدس تغییر پیدا کرد. در حال حاضر مالک این سینما حوزه هنری است. این ساختمان یک سالن و بالکن دارد و 455 نفر در آن جای میگیرند.
برای بازدید از فیلمهای سینما قدس میتوانید در سانسهای زیر به آن مراجعه کنید:
- 11 تا 13
- 14 تا 16
- 16 تا 18
- 18 تا 20
- 20 تا 22
سینما پارس اهواز
پارس دومین سینمای قدیمی اهواز است که در سال 1319 توسط شخصی به نام فرصت تاسیس شد. این ساختمان در خیابان امام خمینی اهواز قرار دارد.
در زمانهای گذشته شخصی به نام علی نادری زیرنویس فیلمهای صامت را برای تماشاگران با صدای بلند میخواند. پس از گذشت چند سال مالک سینما بخشی از آن را به علی نادری واگذار کرد.
در سال 1323 قسمت عمدهای از سهام این سینما به شخصی به نام عقدایی تعلق داشت. علی نادری بهدلیل اختلاف نظرهایی که با این سهامدار داشت پس از ترک سینما پارس به آبادان رفت. او در آبادن اقدام به تاسیس سینما رکس کرد.
این سینما در طول تاریخ با حوادث زیادی مواجه شده است. در سال 1335 سینما دچار آتشسوزی شد و مالکان آن مجبور به بازسازی آن شدند.
در این سال نام این مکان به «سینما آپادانا» تغییر یافت. در سال 1346 نیز بهعلت آتشسوزی به آن خسارات زیادی وارد شد اما به لطف مسئولانش پس از مدت کوتاهی وقفه مجددا با امکاناتی مجهزتر از قبل شروع به کار کرد.
سینما آپادانا پس از پیروزی انقلاب توسط بنیاد مستضعفان مصادره شد و در اختیار بنیاد 15 خرداد قرار گرفت. اکنون این ساختمان یک فروشگاه تعاونی است.
سینما قدس اهواز
نام دیگری که میخواهیم آن را در لیست سینماهای معروف اهواز معرفی کنیم، سینما قدس است. این سینما در ابتدای سالهای تاسیس «ایران» نام داشت. این سینما را شخصی به نام جواهری در خیابان امام خمینی تاسیس کرد.
در سال 1347 تغییرات و بازسازیهایی روی این سینما انجام شد و نام آن را به «سینما آریا» تغییر دادند. پس از پیروزی انقلاب این سینما در اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفت و نام سینما قدس را بر آن نهادند.
امروزه قدس یکی از پرفروشترین سینماهای اهواز بهشمار میرود. قدمت این سینما به بیش از 64 سال میرسد و در آینده ممکن است بازسازیهایی برای آن انجام شود.
سینما سعدی اهواز
این سینما را شخصی به نام عقدایی در منطقه کمپلو اهواز تاسیس کرد. این مکان فرهنگی در سال 1355 تعطیل شد و از آن زمان به بعد ساختمانهای مسکونی در آن بنا شدهاند.
سینما کسری
این سینما در سال 1340 در خیابان دکتر شریعتی اهواز تاسیس شد. پس از گذشت یک ماه نام این سینما به کارون تغییر یافت. این ساختمان پس از پیروزی انقلاب در اختیار بنیاد مستضعفان قرار گرفت.
در زمان جنگ تحمیلی این بنا مورد حمله قرار گرفت و خسارتهای زیادی به آن وارد شد. در نهایت پس از پیروزی در جنگ این مکان به سپاه پاسداران تحویل داده شد و اکنون از آن بهعنوان حسینیه بهره میبرند.
سینما دنیا
سینما دنیا مورد دیگری است که میخواهیم آن را در دسته سینماهای معروف اهواز قرار دهیم. این سینما در سال 1342 توسط افرادی با نامهای یعقوب و قاضی عیضر در طبقه دوم پاساژ عیاری تاسیس شد. در آن سالها ظرفیت سالن این ساختمان به 700 نفر میرسید.
در اوایل سالهای تاسیس به این دلیل که در سینما دنیا فیلمهای بسیار محبوبی پخش میشد جای سوزن انداختن در آن نبود.
پس از پیروزی انقلاب این سینما بهدلیل اختلافاتی که بر سر مالکیت آن بین بنیاد مستضعفان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رخ داده بود، بهعنوان پاساژ مورد استفاده قرار گرفت.
سالها بعد برای جبران این اتفاق سینمای جدیدی با نام دنیا در خیابان 18 کیانپارس ساخته شد.
سینما مهتاب اهواز
این بنا در سال 1343 در منطقه خرم کوشک عامری تاسیس شد. در آن سالها ظرفیت این سینما به 600 نفر میرسید. در سال 1350 مسئولان سینما تصمیم گرفتند تا نام آن را به «مولن روژ» تغییر دهند. در آن سالها مخاطبان زیادی برای بازدید از فیلمهای جذاب به آن مراجعه میکردند.
متاسفانه در سال 1351 بهدلیل بارش شدید باران سقف سینما فرو ریخت. پس از این حادثه سینما مهتاب برای همیشه تعطیل شد.
سینما تاج
این ساختمان در سال 1343 در منطقه کمپلو اهواز تاسیس شد. در آن سالها این سینما تا حدودی رونق داشت. پس از دو سال مالک این مکان ورشکست شد و از آن بهعنوان پارکینگ بهرهبرداری کردند.
سایر سینماهای اهواز
شهر اهواز شامل مکانهای فرهنگی و سینماهای دیگری نیز هست. بیشتر این بناها متعلق به یک سازمان یا اداره خاص هستند. در ادامه میتوانید فهرستی از این سینماها را بهطور جداگانه مشاهده کنید:
- سینما سازمان آب و برق در منطقه گلستان
- سینما راه آهن در باشگاه راه آهن
- سینما تصفیه شکر در 20 کیلومتری جاده اهواز- اندیمشک
- سینما کارخانه نورد لوله در سه راهی اهواز- خرمشهر
- سینما لشکر ارتش در منطقه پادگان اهواز
- سینمای شرکت فولاد خوزستان واقع در منطقه منازل سازمانی 200 دستگاه
تور کیش از اهواز
اهواز یکی از کلانشهرهای جنوبی کشورمان است. این شهر جاذبههای گردشگری زیادی دارد. مسئولان شهر و مردم خوشذوق اهوازی در آن امکانات تفریحی زیادی فراهم کردهاند. مسافران میتوانند چند روزی را از بازدید این شهر لذت ببرند.
در طول فصلهای پاییز و زمستان یکی از جذابترین سفرهایی که میتوانید برای آن برنامهریزی کنید، بازدید از مناطق جنوبی ایران است. در این فصل دمای این نواحی بسیار معتدل است.
پیشنهاد میدهیم پس از بازدید از شهر قدیمی اهواز سری به زیباترین جزیزههای جنوبی کشورمان مثل کیش بزنید. یکی از بهترین گزینهها برای سفر به این جزیره دوستداشتنی و جذاب تور کیش از اهواز است تا با این انتخاب نگران مسائلی مانند محل اقامت نباشید و در هزینههای خود صرفهجویی کنید.
سخن نهایی
اهواز یکی از پررونقترین و بهترین شهرهای کشورمان است. این شهر مسافران زیادی را بهویژه در روزهای سرد سال به سمت خود جذب میکند.
در طول تاریخ برای این شهر قدیمی حوادث مختلفی رخ داده است و علت این موضوع مربوط به موقعیت جغرافیایی اهواز میشود. با اینحال همواره این شهر بهلطف مردم خونگرم آن در مسیر پیشرفت قرار داشته است.
در اهواز بناهای قدیمی زیادی ساخته شده است. سینماهای این شهر قدمت زیادی دارند و در گذشته از محبوبترین سرگرمیهای مردم بودند. اکنون که با سینماهای معروف اهواز آشنا شدید، میتوانید بههمراه آشنایان خود برای مشاهده یکی از بهترین فیلمها به آنها مراجعه کنید.