لیست بهترین سینماهای استانبول
هر چقدر اطلاعات شما درباره شهری که قرار است به آن سفر کنید، بیشتر باشد، برنامهریزی دقیقتری برای لذت بردن از تک تک دقایق خود خواهید داشت. دانستن لیست سینماهای استانبول میتواند تجربه فیلم دیدن در سالنهای مجلل این شهر را برای شما فراهم کند.
بهترین سالنهای سینما در استانبول اغلب در داخل مراکز خرید فعالیت میکنند. در واقع آنها شرایطی را برای گردشگر فراهم میکنند که خستگی ساعتها بازار گردی را با تماشای یک فیلم خوب از تن بزدایند.
همچنین اگر خانوادگی به استانبول سفر کردهاید، به خوبی میدانید که آقایان و بچهها، گزینههای مناسبی برای مشارکت در خرید نیستند.
با دانستن اسامی لیست سینماهای استانبول و مطالعه مقاله راهنمای سفر به استانبول میتوانید تجربه سفری دل نشین داشته و همسفران خود را به تماشای یک فیلم سینمایی بفرستید و خودتان با آرامش خیال از ویترین مغازهها دیدن کنید و خرید خود را انجام دهید.
با ثبت نام در تور استانبول از مشهد، فرصت تماشای فیلم در یکی از سینماهایی که در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد را در اختیارتان میگذارد. با ما همراه باشید.
آیا توسعه عمرانی سینماها در جذب گردشگر مهم است؟
پیش از اینکه به لیست سینماهای استانبول بپردازیم، جا دارد به این سوال پاسخ دهیم که آیا واقعا توسعه عمرانی سینماها در جذب گردشگر تاثیر دارد؟
یعنی یک توریست از کشور خودش به استانبول میآید تا فقط فیلم ببیند؟! جواب این سوال را باید اینگونه بدهیم که انتظارات گردشگران هنگام بازدید از یک مکان خاص به چندین ویژگی مقصد انتخابی مربوط میشود.
فرهنگ، معماری، خوراک، زیرساختها، چشمانداز، رویدادها، خرید و غیره. این ویژگیها افراد را به مقصد جذب میکند و به تجربه کلی سفر کمک میکند. به طور کلی، این موارد جنبههای مهم مقاصد هستند و تأثیر عمیقی بر موفقیت هر شهر دارند.
گردشگر فقط با هدف فیلم دیدن به استانبول نمیآید، اما اگر موقعیتی فراهم شود که ترجیح دهد اکنون در سینما باشد، با دنیای دیجیتالی مواجه میشود که میتواند از توسعه مراکز استانبول، برای مردم کشور خود بگوید و سفیر مدرنیته کشور میزبان باشد.
رقابت پذیری مقصد به توانایی برند برای تصرف موفقیت آمیز جایگاهی در بازار در بلند مدت اشاره دارد. خب همه ما میدانیم که استانبول شهر زیبایی است. یعنی جاذبههای تاریخی و طبیعی آن به اندازه کافیحث جذاب هست، حال دیگر چه لزومی دارد سینما بسازد؟ مراکز درمانی فوق تخصصی احداث نماید، رستوران و هتلهای مجلل بسازد و زیر ساختهای حمل و نقلش را ارتقا دهد.
پاسخ ساده است.استانبول به حدی که دارد راضی نیست و تلاش میکند تا سطح کیفی خدمات خود به گردشگران را افزایش دهد، به همین دلیل برای غنای بیش از پیش لیست سینماهای استانبول فکر میکند و تلاش میکند مطابق تکنولوژی روز سینماهای سه بعدی و چهار بعدی را احداث نماید.
مثال ساده اینکه در استانبول برای تک تک لحظات شما فکر شده است. خرید دوست دارید؟ این همه مجتمع تجاری و بازار تاریخی. از خرید خسته شدید؟ این همه هتل نزدیک به مرکز شهر. حوصله خرید ندارید؟ بفرمایید لیست سینماهای استانبول و فیلمهای روی پرده. فرزند کوچک دارید؟ پارکهای استانبول در خدمت شماست.
در واقع آنچه امروز استانبول را در عرصه گردشگری سرآمد کرده است، فکر کردن به توسعه همه زیرساختها برای رفاه حال گردشگر است.
در ادامه به لیست سینماهای استانبول میپردازیم؛
اطلس سینماسی
اطلس سینماسی که در صدر لیست سینماهای استانبول قرار دادهایم، در پاساژ تاریخی اطلس واقع شده است. این بنا توسط یک تاجر ارمنی به نام آگوپ کوسیان در زمان سلطان عبدالعزیز و در سال 1870 ساخته شده است.
اطلس پاساجی پس از تعمیر در سال 1932 به مرکز تفریحی و هنری تبدیل شد و سالن تئاتری که در سال 1948 شروع به کار کرد بزرگترین سالن بی اوغلو با گنجایش 1860 صندلی بود.
این سینما دهههاست که تماشاگران را با ترکیبی از فیلمهای ترکی و آمریکایی سرگرم میکند. قیمت بلیطها در این سینما منصفانه است و از عهده همگان برمیآید.
اطلس که بهعنوان یکی از قدیمیترین سینماهای بازمانده شهر استانبول شهرت دارد، همچنان از بازدیدکنندگان را به خود جذب میکند. اگرچه پرده سینما از خیابان قابل مشاهده نیست، اما پوسترهای رنگارنگ فیلم را که جدیدترین فیلمها را تبلیغ میکنند، درست در خارج از ورودی اطلس سینماسی میتوان دید.
ترکها به این سبک سینماها که درب ورودی آنها لب خیابان است، سینمای خیابانی میگویند. اگر در استانبول خودرو اجاره کردید خوب است بدانید که نمیتوانید مقابل درب سینما پارک کنید چون غالبا شلوغ است.
اطلس سینماسی از سال 1948 فعال بوده و چندین بار بازسازی شده است. این سینما امروزه با سه سالن با ظرفیت 500، 130 و 85 نفره در خدمت مردم ترکیه و گردشگران است.
بی اغلو سینماسی
بی اوغلو سینماسی یکی از سینماهای نسبتا قدیمی است که در سال 1989 شروع به ارائه خدمات به استانبولیها کرد و باید نامش را در لیست سینماهای استانبول به خاطر بسپارید.
سینما بی اوغلو که از سال 1989 فعالیت خود را آغاز کرده است، یکی از سینماهای کمیاب در استانبول است که در آن فیلمهای مستقل نمایش داده میشود. در کنار سینماهای تعطیل شده اخیر مانند آلکازار، رویا، سینپاپ و ایمک، سینما بی اوغلو و همچنین مجستیک، یشیلچام، اطلس که برای بقای خود تلاش میکنند، روزهای سختی را برای حفظ موجودیت خود میگذراند.
این سینما در ابتدای ساخت تنها یک سالن داشت که میتوانست 300 نفر را در خود جای دهد.
بی اغلو سینماسی اولین سینمای محلی است که در سال 1994 به عضویت Eurimages درآمد و با نمایش بیش از 3000 فیلم از سراسر جهان همیشه از فیلم های مستقل حمایت کرده است.
این سینما در دهه 2010، مانند سایر سینماهای قدیمی، دچار مشکلات مالی شد و با در دستور کار قراردادن پروژههایی مانند کارت وفاداری که در سال 2017 آغاز شد، تلاش می کند تا روی پاهای خود بایستد.
پروفیلو سینما پینک
CinemaPink Profilo در مرکز خرید Profilo در Mecidiyekoy واقع شده است و دارای 7 سالن است که مجموعا 760 صندلی دارد. در سالنهای آن از سیستم صوتی Dolby Atmos استفاده شده است و به دلیل موقعیت مرکزی خود به عنوان یکی از بهترین سینماهای استانبول به شمار می رود.
این سینما در منطقهای شلوغ واقع شده است و دسترسی بسیار خوبی به مراکز تجاری در استانبول دارد. مناطق گردشگری بسیاری هم هستند که نزدیک آن واقع شدهاند که از این میان میتوان به میدان تقسیم و شیشلی اشاره کرد.
بنابراین اگر خودرو اجاره کردهاید، پیشنهاد میکنیم پیاده برای رفتن به این سینما اقدام کنید و سپس به مراکز تجاری یا تفریحی بروید.
مرکز سینما ماکسیوم زورلو
نام مرکز سینما ماکسیوم زورلو نیز له عنوان یک پردیس سینمایی در لیست سینماهای استانبپل قرار گرفته است.
از طریق مترو، متروبوس یا اتوبوس میتوان به مرکز سینما زورلو رسید و دارای 14 سالن فیلم است که دو تای آنها سالنهای VIP هستند.
مرکز زورلو یکی از معروفترین مراکز خرید استانبول است که به هتلهای بزرگ هم دسترسی خوبی دارد.
انجمن سینما ماکسیوم مرمره
Cinemaximum Marmara Forum اولین سالن سینما در ترکیه است که فیلم های 4DX برای اولین بار در آن به نمایش درآمدند. سالن یک تجربه واقعا سرگرم کننده با صندلیهایی که حرکت میکنند و جلوههایی مانند آب و باد که ارائه میدهد.
گروه سینمایی مریخ، در سال 2001 با فلسفه ایجاد یک تجربه سینمایی متفاوت و منحصر به فرد در ترکیه با ترکیب تکنولوژی و راحتی با درک خدمات فراتر از انتظار تاسیس شد.
گروه سینمایی مریخ که در سال 2013 از سوی UNIC (اتحادیه بین المللی سینماها) بزرگترین انجمن سینمای جهان با خدمات و نوآوریهای تکنولوژیکی شایسته دریافت جایزه “گروه بین المللی سینمای سال” شناخته شد، با 97 سینما بزرگترین سینمای ترکیه محسوب میشود.
این گروه با پیگیری دقیق پیشرفتهای فناوریهای سینما و ارائه این نوآوریها به مخاطبان ترکیهای، قصد دارد تجربه سینمای مهمانان خود را به حداکثر برساند.
با همین اهداف، گروه سینمایی مریخ به اولین زنجیره سینما در ترکیه تبدیل شده است که تحول دیجیتال خود را تکمیل کرده است، یعنی تمام سیستم های ویدئویی و صوتی را دیجیتالی کرده است.
گروه سینمایی مریخ با ترکیب تمامی سالنهای IMAX در ترکیه، فناوری 4DX را نیز در نوامبر 2015 به مخاطبان سینمای ترکیه معرفی کرد و زمینه جدیدی را در این زمینه ایجاد کرد.
به همین دلیل انجمن سینما ماکسیوم مرمره، یکی از پرطرفدارترین مراکز در لیست سینماهای استانبول است که هم برای ترکها وهم گردشگران از جذابیت ویژهای برخوردار است.
Marmara Forum یکی از بهترین مراکز خرید استانبول نیز هست و نزدیک به مراکز گردشگری به خصوص سلطان احمد واقع شده است.
البته یادتان باشد که قیمت این سینما ممکن است قدری برای شما گران باشد، اما لذت و هیجان را تجربه خواهید کرد.
Cinemaximum CITY’S Nisantasi
این سالن که در لیست سینماهای استانبول قرار گرفته است، در مرکز خرید سیتی در نیسانتاسی واقع شده است و با ۷ سالن سینما و وسعتی بالغ بر ۷۰۰ متر مربع خود را در لیست سینماهای استانبول با ظرفیت قابل توجه قرار داده است.
سالنهای این سینما جمع و جور کوچک هستند، اما شما حس راحتی و دنج بودن در آن دارید و میتوانید از طریق ورودی مجزای این سینما با آسانسور از مرکز خرید، وارد سالن شوید.
اگر ستارههای مشهور سینمای ترکیه را میشناسید، هیچ بعید نیست که در این سینما با آنها ملاقات کنید و بتوانید عکس یادگاری بیاندازید.
شما میتوانید روی صندلیهای راحت آن بنشینید، پاپ کورن بخورید و یک فیلم سینمایی ببینید، در حالیکه از زیر بار خرید در خیابان و چرخیدن در مجتمعهای تجاری شانه خالی کردهاید.
نیسانتاسی به عنوان یکی از مجللترین مناطق استانبول مطرح است. این منطقه که به خاطر بوتیکهای مد خود مشهور است، از بهترین خیابانها برای خرید در استانبول محسوب میشود.
رکس سینماسی
رکس سینماسی در لیست سینماهای استانبول قرار دارد و یکی از بزرگترین سرسراها را در میان سالنهای فیلم شهری دارد. این سالن تئاتر در اوایل دهه 1900 بود و تا دهه 1960 به عنوان “هال سینماسی” شناخته می شد. در سال 1961 بازسازی شد و با نام اصلی Reks به Rexx تغییر نام داد.
این سینما 1100صندلی دارد و در لیست سینماهای استانبول که در بخش آسیایی واقع شدهاند، قرار دارد. همچنین می توانید از فیلم های سه بعدی در پردیس سینمایی رکس لذت ببرید.
این سینما در نزدیکی خیابان بهاریه که خیابان اصلی خرید لباس است، واقع شده. می توانید با کشتی از Eminonu (نزدیک سلطان احمد) یا Karakoy (نزدیک تکسیم) به Kadikoy بیایید و از این مکانها دیدن کنید.
سینمای کاپیتول اسپکتروم
کاپیتال اسپکتروم سینپلکس در مرکز خرید کاپیتول در اوسکودار واقع شده است و دارای 10 سالن فیلم است. این مرکز که در لیست سینماهای استانبول قرارگرفته است، مجهز به تلویزیون خم در تمام سالنهایش است.
تمام سالن های آن دارای صفحه نمایش خمیدهای هستند که تماشای فیلم را به راحتی در هر زاویهای امکان پذیر می کند. همچنین دارای سیستم صوتی با کیفیت بالا در چهار سالن خود است.
در سالنهای به شکل استادیوم این پردیس سینمایی، ارتفاع صندلی قابل تغییر است و صندلیهای مخصوصی برای معلولان جسمی وجود دارد. چیزی که سالهاست مطالبه آن را از سازمان بهزیستی کشورمان داریم.
علاوه بر این، یکی از سالن های کاپیتال اسپکتروم سینپلکس، سالن VIP است. نکته دیگر اینکه یک تراس روباز نیز در محوطه سینما وجود دارد وجود دارد که مهمانان میتوانند در آن استراحت کنند و خنک شوند.
کاپیتال اسپکتروم سینپلکس در Uskudar، یکی از محبوب ترین مناطق در سمت آسیایی استانبول واقع شده است. از سمت اروپایی میتوانید به راحتی با کشتی عمومی به اوسکودار برسید و با اتوبوس به سینما در آلتونی بروید.
جمع بندی
اگرچه لیست سینماهای استانبول را ارایه دادیم، اما این موارد تنها بضاعت سینمایی استانبول نیست و بسیار گستردهتر از این موارد است. آنچه مبرهن است اینکه گسترش سینما چه زیر ساختی و چه فرهنگی، میتواند زمینهساز جذب گردشگر شود.
شما با توجه به سلیقه خود، محل اسکان در استانبول و قیمتها میتوانید در زمان خرید اعضای خانواده از مراکز تجاری بزرگ ناگهان غیب شوید و در آرامش و مواقع مورد نیاز ظاهر گردید.